mala
Početna Mala Učilica Demo Kupi Tehnička podrška O nama

Edukativni sadržaji

Mala Učilica kroz čarobnu avanturu svojih junaka, Mine i Morfeka, nas upoznaje sa svim sadržajima koji su potrebni za bezbrižan polazak djeteta u školu.

Igre su postavljene na dvije težinske razine i time prilagođene djeci mlađe i starije dobi. Uz Minu i Morfeka i njihove avanture Mala Učilica nas uči brojnim poučnim sadržajima:

SLOVA - Upoznajmo i naučimo sva slova abecede. Za ovu igru  tražimo junaka koji se igrati voli i učiti želi, makar nije u školi!

BROJEVI - Kroz igru brojeva učimo brojeve od 1 do 10. Prepreke neke također moramo savladati, a onda prebrojati u skupu, koji ćemo broj kojemu pridružiti. Naučimo li brojeve, bit će svima drago, saznat ćemo pritom tko je Medo, a tko čarobnjak Dago.

PRIRODA - U Svezemlji raste stablo čarobnih grana koje otkriva koliko tjedan ima dana. Zato ćemo u igri prirode naučiti dane u tjednu i godišnja doba. Priroda se u proljeće, ljeto, jesen i zimu mijenja, a što pripada kojem godišnjem dobu doznajmo uz Malu Učilicu.

DRUŠTVO - Upoznat ćemo našeg Magu i naučiti nešto o njegovoj obitelji. Na obiteljskom stablu svatko mora naći mjesto, pa ćemo ih mišem smjestiti vješto.

PROMET - Želimo li putovati vlakom tračnice nam trebaju, ne možemo zrakom. U igri prometa učimo prijevozna sredstva i mjesta gdje ona prometuju.

BOJE - Boje ćemo najlakše savladati bojenjem u bojanki. Susresti se možemo s nekoliko izazova, upoznati hobotnicu, ispisati ili kreirati svoju sliku.

ODNOSI MEÐU PREDMETIMA - Naučimo što je lijevo, a što desno, što je gore, a što dolje. U ovoj igri nekome ćemo morati pomoći da se vrati kući, zato zajedno s njim naučimo odnose među predmetima.


Ali nije to sve! Imamo mi za Vas bonus igre i sadržaje.

Nabavite svoj primjerak online.

 


     Mala Učilica 

 

 

 

 

Početna  |  Mala Učilica  |  Polica privatnosti  |  Uvjeti korištenja  |  Kontakt 
© 2017 Moj telekom d.o.o sva prava pridržana